Min upplevelse av mitt konsertbesök på Friends Arena den 1:e juni. Grupp: Kiss!

Så var det då dags för veteranerna att besöka Sverige och Stockholm. Tänk att bandet har existerat i 40 år. Det är helt otroligt.Trevligt att dom inledde sin ” Monstertour” i Stockholm. Sist jag såg bandet var i samband med ” Sonic boom” som var namnet på deras förra skiva. Och den släpptes 2009. Och det var ju ett tag sedan.

Kiss-Monster-Tour

Att få tag på biljetter var inte det lättaste. Men skam den som ge sig. Friends arena i Solna var det den här gången som skulle få äran att ta emot bandet. Starttid på konserten var satt till klockan nitton. Konserten inleddes med ett lokalt förband som var helt okej. Vi var ute i god tid för att slippa stressa och för att kunna varva ner innan konserten började. När vi anlände så var arenan inte fylld. Allt eftersom tiden gick blev arenan mer och mer välfylld. Bland publiken kunde man se fans som hade sminkat sig som medlemmarna i KISS. T.o.m hela familjer vilket var extra charmigt tycker jag. Och publiken bestod av folk i alla åldrar.

Så var det då dags för ” The Hottest Band in the World” som dom själva kallar sig att börja spela. Klockan hann bli halv tio innan de började spela. Inte undra på att även jag började bli lite otålig och rastlös. Men det är väl som man brukar säga ” Den som väntar på något gott”….

 

Grabbarna bjöd i vanlig ordning på en fantastiskt scenshow. Det var full fart hela tiden. Fyrverkerier. brinnande gitarrer. Scenkläderna och icke att förglömma de fantastiska platåskorna. Allting var väldigt estetiskt och genomtänkt. Skivan ” Monster” släpptes förresten 2012.

Låtarna som levererades var både nytt och gammalt material. Det blev s.a.s. lite blandad kompott. En av mina favoriter från den nya skivan är ”Hell or Halleliuja”. . Naturligtvis fanns klassiker som ” Lick it up,” Heaven`s on fire, Detroit rock city m.fl . Och självklart ” I love it loud”.

 

Mitt betyg? Klart godkänd!

Med Vänlig Hälsning Miss Mystica

images

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.