Micheles Kindh släpper loss sin hjälte Jackson Browne

jackson-browne
Just nu är Jackson Browne aktuell med sin ”Spotify Sessions” från New York och en samling med ”Radio Live Recordings” som bägge är suveräna upptagningar med musik från Jackson Brownes olika perioder. Jackson Browns politiska aktivistiska 80-talets år med skivorna ”Lawyers in Love” och ”Lives in the Balance” älskar jag verkligen att spela. Min första och hittills enda konsert jag bevittnad med Jackson Browne på en enda konsert vilket skedde i Stockholms konserthall i början av 80-talet. En upplevelse. Jag minns att jag såg Kjell Alinge på samma konsert som han senare i radioprogrammet Eldorado kåserade om. Nu blir det flera favoritsånger med Jackson Browne i Blaskan
Nu min absoluta favoritlåt:

Andra favoriterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.