Ny skiva

HALEIWA – Palm Trees Of The Subarctic @@@@
Om du söker en mer ahypnotisk känsla av The Dream Academy och kanske lite stildrag av Faust så kan det här svenska projektet vara någonting för dig. Mikko Singh är frontmannen för det här geniala artistskapet. Musiken följaktligen rinner som rännilar genom skogens djup. Till slut har vi en vacker musikalisk insjö med ringar som sprider sig längs strandkanten med sina drömska spår. Ja det hela blir en bra upptakt till allas våra drömmar där Jungs arketyper samlas. Sagor, drömmar och fantasiriken föds i HALEIWAs musik. Ja det blir riken bortom våra sinnen. Ja sådana små tankar hinner jag med att forcera medan musiken formar min själ. Det är en i stort sett fantatisk skiva att lyssna på som blir en resa genom magin.

En reaktion på “Ny skiva

  1. Pingback: Haleiwa | Blaskan review

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.